Använd profilreklam som marknadsföring

· Tips
Author

Om du känner att din blogg eller firma behöver en liten push för att komma ut till den stora skaran kan det vara värt att titta på olika vägar att marknadsföra sig på. Det är viktigt att du visar upp din blogg och ditt företag så att du får de besök som du önskar.

Sedan länge har guerilla-marknadsföring varit ett bra sätt att få publicitet. Om du inte vet hur du ska gå tillväga för att få större spridning kan profilreklam vara en bra början. Du kan kolla in online på olika produkter för din marknadsföring.

Du behöver synas

När du driver en blogg eller ett företag är det viktigt att synas. När du syns kan du tjäna pengar och kommunicera med din målgrupp. Ett bra sätt att synas på en ganska okonventionell väg är att trycka din bloggadress eller ditt företagsnamn på olika produkter. Dessa produkter kan i sin tur delas ut på olika mässor eller till vänner och bekanta. Genom att ge ut olika profilprodukter kan du undermedvetet hamna på människors näthinnor. Vilket leder till att igenkänningsfaktorn blir lättare att uppnå om du gör reklam via en annan form.

Mössor passar i vintertid

Ett bra sätt att marknadsföra din blogg är att trycka upp namnet på mössor. På det här viset kan du dela ut mössor i vintertid och synas på levande skyltdockor. Dessa mössor kan delas ut till dina anställda och till kunder som du har till ditt företag. Att andra hjälper dig med att marknadsföra ditt företag är mycket positivt. Nöjda kunder kommer att bära din mössa med glädje och visa upp ditt företag. Det kan finnas anledning att få med din webbadress på mössan så de som ser din reklam vet var man ska gå för att kontakta dig.