Få det att dofta gott på hemmakontoret

· Tips
Author

När du arbetar mycket hemma är det väldigt viktigt att du har det trivsamt på ditt kontor. Det är av anledningen att du ofta spenderar mer tid på kontoret då du arbetar hemifrån än när du behöver lämna hemmet för att arbeta.

Att inreda ett hemmakontor som ger ro och harmoni är väldigt individuellt eftersom vi alla är olika, men tänk inifrån vad som ger dig arbetsro. Det kanske finns någon form av konst du gillar att se på eller något ljud du gillar att höra som ger dig inspiration. Något som ofta blir bortglömt när det kommer till inredning av våra kontorsutrymmen är dofter. Vi bör inte underskatta den effekt på sinnesron olika dofter kan ge.

Rogivande & terapeutiska dofter

När du ska inreda hemmakontoret kan du placera några välvalda doftljus på exempelvis skrivbordet, i ett fönster eller i någon bokhylla. Dofterna kan hjälpa mot stress och ångest. Om du uppskattar en mer naturlig och tyngre doft med en rökig effekt kan du istället välja rökelser.

Dina väldoftande rökelser kan du placera i snygga behållare för rökelser. På så sätt skyddar du ytan undertill från eventuella brännskador. Doftljus med lång brinntid och bra billiga rökelser kan beställas online. Det finns många olika dofter och utseenden att välja bland.